Pět Návrhy Pro Pomoc Dítě Uspat Snadno

18 Feb by RubenlDickson

Rozvoj zdravého spánku návyků u mladších je zásadní pro jejich obecné pohoda a pokrok. Nicméně spousta rodičů objevit to testování, abyste získali své děti , aby se usadili se a odstoupili, aby spali klidně. Pokud jste mezi nimi, stres, ne! S párem snadných strategií a trochu konzistence můžete pomoc vaše dítě usnout mnohem více snadno, zajištění získávají zbytek, který potřebují pro optimální vývoj a provoz.

Pět Triky Pomoc Dítě Spát Snadno
1. Konstantní Před spaním Režim
Pravidelný chodit spát pravidelně pomáhá signalizuje tělu vašeho mladšího, že je čas relaxujte a plánujte spánek. Začátek vývojem sadou časem pro chod do postele a potom vyrobit sérii uklidňujících úkolů vedoucích k tomu. Toto může sestávat z aktivit, jako je recenzování chození do postele příběh, zahřátí koupelna nebo věnování pozornosti jemné písni. Uniformita je klíč níže, protože dodržování stejné pravidelné každý večer může pomoci problému tělu vašeho mladšího identifikovat, když je čas jít spát. Prečítajte si viac informácií tu: https://pisnicky-pro-deti.eu/ukolebavky/

2. Produce a relaxační prostředí
Ujistěte se ložnice vašeho dítěte přispívat ke spánku tím, že rozvíjí klid a uklidňující atmosféra. Udržujte oblasti temnou, tichou a pohodlně úžasné. Přemýšlejte o využívání zatemnění závěsy k zablokování jakéhokoli druhu světla, bílého šumu zařízení k utopení okolních zvuků a pohodlné ložní prádlo k propagaci volný čas . Dodatečně limit zobrazení po dobu před spaním, protože modré světlo vydáváno elektronickými gadgety mohou narušit schopnost vašeho dítěte až ukolébavky spát.

3. Motivovat Cvičení
Rutinní fyzická aktivita po celý den může help vydat sílu vašeho mladšího, takže je mnohem snazší pro ně usnout v noci. Naléhavě energické playtime po celý den, jako je běh, skákání nebo hraní venku her. Nicméně mějte na paměti načasování jako namáhavé úkol také blízko chodit spát může mít opačný dopad a ztěžuje vašemu dítě uvolnění. Jděte na alespoň hodinu energie hraní dříve v průběhu dne, abyste získali spánek navozující výhody.

4. Ustavit Vymazat hranice
Rozvoj jasných hranic kolem času spánku je životně důležité pro zajištění vašeho dítě rozpoznává relevanci spánku a rozumí, co se od nich očekává. Komunikujte pravidla jasně a neustále uplatňovat je. Toto může zahrnovat limitů u aktivit, jako je bavení se televize nebo hraní videoher před spaním, kromě předpisy kolem zůstat posteli, jakmile je čas spát. stanovením jasných hranic můžete help zmenšit dobu spánku bitvy a produkovat další klidný chod do postele rutina.

5. Nabídka Pohodlí a Důvěra
Je pravidelné, že mladí lidé občas chodí spát strachy nebo úzkost, což jim může ztížit ukolebavka upadnout do spánku. Nabídka pohodlí a klid v duši k pomoci snížení jejich strach. Investujte nějaký přidaný čas se svým mládencem před postelí, používání pomazlení, objetí a uklidnění slova inspirace. Můžete dodatečně předložit uklidňující před spaním rituály, jako je vložení do jejich oblíbených vycpaný zvířátko nebo recenzování je jedinečný čas před spaním báseň. Tím, že dáváte komfort a důvěra, můžete asistovat svému dítě cítí bezrizikový a chráněný, takže je pro ně mnohem snazší uvolnit se a drop off spát.

Na závěr, pomáháme vašemu mladíkovi spát rychle vyžaduje vytrvalost, jednotnost a podporující přístup. implementací těchto tipů do času vašeho dítěte rutina, můžete vytvářet klidné a relaxační prostředí, které inzeruje uvolněný spánek. Mějte na paměti, že každé dítě je jedinečné, takže může trvat zkoušku a chyba, abyste objevili metody, které fungují nejlépe pro vaše malé. Zůstaň klient a vytrvalý a předtím to znáš, čas ke spánku určitě se mnohem hladší a mnohem více příjemným zážitkem pro vás i vaše dítě.

Comments --

Loading...